A mi ökolábnyomunk tanulmányi verseny döntője

2019. november 29-án alapítványunk a KEHOP-5.4.1-16-2016-00121 pályázat keretében „A mi ökolábnyomunk” tanulmányi versenyének döntőjét a Ragályi Balassi Bálint Általános Iskolában rendezte meg. A döntőn három korosztályban 12 csapat mérte össze tudását és kreativitását.
Az ünnepélyes megnyitón Balázsné Kovács Ilona a vendéglátó iskola igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, majd Süttőné Tóth Borbála alpolgármester, a zsűri elnöke nyitotta meg az energiatudatosság jegyében zajló vetélkedőt.

A verseny három fordulóból állt. Először a csapatok szóvivői egy percben beszéltek a névválasztásukról, majd közösen egy feladatlapot töltöttek ki. Eközben a felnőttek előadáson vettek részt. A szünetet követően a csapatok újrahasznosított anyagok felhasználásával különböző témában készítettek dísz- és ajándéktárgyakat. Ebéd után került sor az eredményhirdetésre. A csapatok felkészültségét jelezte, hogy több esetben egy-két pont döntött a helyezésekről. Nemcsak a versenyzők kaptak oklevelet és jutalmakat, hanem az őket felkészítő tanárok elismerő oklevelet és könyvet vehettek át. A napot energetikai játszóházzal és kézműves foglalkozásokkal zártuk.


A verseny győztesei
3–4. évfolyamos korosztály Szorgos méhek Ragályi Balassi Bálint Általános Iskola, felkészítőik: Rimaszékiné Kovács Ildikó és Soltész Mária
5–6. évfolyamos korosztály Nyerő négyes Aggteleki Általános Iskola, felkészítőjük: Dapsy Éva
7–8. évfolyamos korosztály Zöld lányok Ragályi Balassi Bálint Általános Iskola, felkészítőjük: Süttő Enikő
Gratulálunk valamennyi döntőn résztvevő csapatnak és a felkészítő pedagógusoknak.

Kalandpróba foglalkoztató füzetek

team