Céges csapatépítő

„Van miből, van kinek…de…”

Tudjuk, sok kis- és közepes vállalkozásnak van forrása munkatársai továbbképzésére. Szeretne is élni az adott lehetőséggel lehetőleg úgy, hogy egyben ez egy csapatépítés is legyen. Viszont sem embere, sem ideje nincs, hogy ezt leszervezze. Így az erre szánt anyagiak nem erre fordítódnak. Mi ezen szeretnénk segíteni. 

A csapatépítő tréningjeink célja, hogy a cég munkatársai hatékonyabb együttműködést és csapatmunkát tanuljanak, jobban megismerjék egymást, és összecsiszolódjanak, ezáltal eredményesebben működő csapattá váljanak.

Tréningjeink az egyén és a csapat együttes fejlesztésére koncentrálnak, játékos feladatokkal fejlesztik a munkatársak közötti kommunikációt, és erősítik a csoportkohéziót. 

Lehetőséget biztosítanak a céggel való azonosulás kialakítására, egy igazán összetartó munkahelyi közösség motiváltabbá tételére.

Kínálatunkban indoor (beltéri) és outdoor (szabadtéri) változat is szerepel, de lényegüket tekintve ezek nem különböznek, mindkettő játékos feladatokat vagy kihívásokat tartalmaz.

Adja meg a létszámot, döntse el, egy-kettő-három napos programot szeretne-e, és, mikor, határozza meg a keretösszeget, válasszon tematikát a képzéshez, keressen egy tájegységet Magyarországon belül, ahol szívesen töltené kollégáival az idejét! A mi feladatunk az utazás, szállás, étkezés, előadás, program szervezése, a megadott keretösszeg alapján. 

Kérjen személyre szabott árajánlatot a kalandproba@gmail.com e-mail címről!

Xavéri Szent Ferenc Vendégház, Ragály

team

Kalandpróba foglalkoztató füzetek

team